Looking For Anything Specific?

Belçika Mavisi : Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ... : Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır.

Belçika Mavisi : Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ... : Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır.. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır. Belçika mavisi ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir.

20/04/2011 by admin 12 comments. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Oldukça kaslı olan bu inek türü heykele benzeyen görüntüsü ile de oldukça dikkat çekmektedir. Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Belçika Sığır Irkı - toprakana
Belçika Sığır Irkı - toprakana from 3.bp.blogspot.com
Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Peki neden bu kadar önemli ? Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür.

Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir.

Belçika mavisi belçika mavisi özellikleri peki neden bu kadar önemli? Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır.

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy) kas hücrelerinin (iplikçiklerinin) sayısının artması sonucu (hyperplasia) oluşur. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş.

Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ...
Belçika Mavisi Sığır Irkı-Belgian Blue | Yem Bitkileri ... from www.torunoglutohum.com
Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow.

Bu fotoğrafta gördüğünüz, belçika mavisi adı verilen bir biftek büyük baş hayvanıdır.

Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Şarole i̇neğimizin belçika mavisi buzağısı doğdu maşallah. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir. Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir.

Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. 20/04/2011 by admin 12 comments. Yüzyılın başlarında belçika mavisi ismini alan bu sığır türü tahminlere göre i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırklarının melezleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır.

belçika mavisi sığır ırkı - Dailymotion Video
belçika mavisi sığır ırkı - Dailymotion Video from s1.dmcdn.net
Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Belgium blue (belçika mavisi i̇neği). Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır.

Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir.

Belçika mavisi sığır, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir. Ancak gerçek rengi beyazdan siyaha değişebilir. Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. 20/04/2011 by admin 12 comments. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir?

Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik belçika. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik.

Posting Komentar

0 Komentar